Vi drivs av att förstå er omvärld

Vi levererar beslutsstöd genom:

 • Mediebevakning & analys

  Vi vet att det skrivs och pratas om ditt företag, era konkurrenter och er bransch dygnet runt. Det krävs ändå en del av dig som förväntas ha koll på all denna omvärldsbevakning. Därför har vi på Retriever byggt en digital plattform där du får full kontroll över allt som sägs om de områden du väljer att övervaka, när som helst, i realtid.

  Läs mer
 • Affärsinformation

  Retriever används dagligen för att ta beslut baserade på fakta, hitta nya affärsmöjligheter och spara tid i verksamheten. All information om företag, personer, fastigheter, rättsfall och mediebild hämtas från källor du kan lita på. Med Retriever får du ett facit som ger dig hela bilden på ett ställe.

  Läs mer
 • Mediearkivet

  Tänker du på ett dammigt förråd med gulnade tidningar när du hör ordet Mediearkivet? Tänk om! I Retrievers unika, digitala databas kan du läsa artiklar från tusentals källor några minuter efter att de publicerats på webben eller skickats till tryckpressarna.

  Läs mer
 • RelationDesk

  Hantera dina kunddialoger från din egna sociala mediekanaler på en och samma plats och analysera resultatet med RelationDesk. Den social mediehanteringsplattformen RelationDesk är det senaste tillskottet till Retrievergruppen och erbjuder en komplett lösning för företag och organisationer som vill arbeta integrerat med sin kommunikation.

  Läs mer

Retriever News

 • En julklapp som gör skillnad

  Snart är 2019 slut och snart stundar även julen. Med julen hör ofta julklappar till. I år valde vi precis som många andra företag att lägga den tilltänkta julklappspengen till ett gott ändamål.

  Läs mer
 • Dags att summera medieåret 2019

  Hur har ert medieår sett ut? Vilka nyckeltal och fakta har ni kring ert genomslag i redaktionella och sociala medier? Retriever har hjälpt många kunder under årens lopp att summera och analysera sitt genomslag.

  Läs mer

Kontakta oss

På Retriever får du alltid ett personligt dedikerat team.

Kontakta oss

Från data till insikt – Vi är en helhetsleverantör som har koll på hela din omvärld
Stark analytisk drivkraft – Vi har nordens största analysavdelning inom vår bransch
Digitalt DNA – Allt du behöver veta i en och samma digitala plattform dygnet runt

Håll dig uppdaterad, dygnet runt

Det händer mycket där ute. Använd vår app när du vill hålla dig uppdaterad på vad som sägs och skrivs om ditt företag eller de områden du väljer att bevaka.

Ladda ner för IOSLadda ner för Android

Djupare insikter med Retriever Academy

Retriever Academy är en mötesplats för dig som vill bli ännu bättre på att förstå din omvärld. Vi bjuder på tips, inspiration och konkreta verktyg, allt för att du ska bli ännu lite bättre på det du redan är grym på.

Läs mer