Inspireras med Retriever Academy

Retriever Academy syftar till att ge de insikter du behöver för att effektivisera ditt vardagliga arbete och inspirera dig till att förstå din omvärld lite bättre. Har du speciella önskemål? Kanske vill du samla flera avdelningar för att diskutera just er omvärld och era behov? Det är bara att kontakta oss så skräddarsyr vi självklart en sittning för bara er. Vi bjuder på tips, inspiration och konkreta verktyg, allt för att du ska bli ännu lite bättre på det du redan är grym på.

Retrieverfrukost: Når ni ut till rätt målgrupp?

11 maj, 2017 08:00

I dagens mediesamhälle är det helt avgörande att förstå och mäta effekten av kommunikation, vad som faktiskt fungerar och vilka man egentligen når ut till. Men hur kan man använda mätning av kommunikation som ett strategiskt verktyg för att nå rätt målgrupp? Eva Fernvall, Chef för Public Affairs och tidigare Kommunikationsdirektör på Apoteket, berättar om hur man kan påverka människor med hjälp av kommunikation

Läs mer och anmäl dig

Bli ett proffs på mediebevakning

1 juni, 2017 15:00

Välkommen till Retrievers digitala utbildningsserie. Detta är en grundkurs som ska ge dig tips på hur du ännu bättre drar nytta av Retrievers tjänster i ditt dagliga arbete. På varje webbinarium går vi grundläggande igenom Monitor, Pulse, Research, Analysis.

Läs mer och anmäl dig