Inspireras med Retriever Academy

Retriever Academy syftar till att ge de insikter du behöver för att effektivisera ditt vardagliga arbete och inspirera dig till att förstå din omvärld lite bättre. Har du speciella önskemål? Kanske vill du samla flera avdelningar för att diskutera just er omvärld och era behov? Det är bara att kontakta oss så skräddarsyr vi självklart en sittning för bara er. Vi bjuder på tips, inspiration och konkreta verktyg, allt för att du ska bli ännu lite bättre på det du redan är grym på.

Retriever bjuder in till social media frukost med verktyg och insikter från världen över

Kom och lär er mäta och förstå vad som räknas samt varför! Hur kan Facebook Likes betyda väldigt mycket mindre […]

Läs mer och anmäl dig

Bli ett proffs på mediebevakning

7 december, 2017 15:00

Välkommen till Retrievers digitala utbildningsserie. Detta är en grundkurs som ska ge dig tips på hur du ännu bättre drar nytta av Retrievers tjänster i ditt dagliga arbete. På varje webbinarium går vi grundläggande igenom Monitor, Pulse, Research, Analysis.

Läs mer och anmäl dig

Business Insights webbinarium

14 december, 2017 15:00

Välkommen till Retrievers digitala utbildningsserie! Det här är en grundkurs som ska ge dig tips på hur du kan använda Retrievers företagsdatabas för effektivisera ditt dagliga arbete.

Läs mer och anmäl dig

Lär dig söka djupt i Mediearkivet

25 januari, 2018 10:00

Välkommen till Retrievers digitala utbildningsserie. Detta är en grundkurs som ska ge dig tips på hur du ännu bättre drar […]

Läs mer och anmäl dig