Karriär

På Retriever drivs vi av att förstå er omvärld, det genomsyrar allt vi gör. Hos oss möter du kollegor som är engagerade, innovativa och pålitliga. Vi växer stadigt med hjälp av våra drivna medarbetare, utvecklas konstant med hjälp av branschens skarpaste hjärnor och innoverar genom nordiskt samarbete. Du kommer att få vara en del av en arbetsplats där skratt, hårt arbete och samarbete mellan avdelningarna står högt upp på agendan.

Som en av #TheRetrievers kan du förvänta dig:

  • Utveckling. Att utvecklas i en roll där egna idéer får mycket utrymme
  • Laganda. Stark laganda både inom avdelningen men också mellan de nordiska länderna
  • Bra arbetsmiljö. Arbetsglädje där öppenhet, skratt och positivitet premieras
  • Årliga teamresor
  • Friskvårdsbidrag och avsatt friskvårdstid

Senaste jobbannonser

TABLEAU-SPECIALIST TILL ANALYSAVDELNINGEN PÅ RETRIEVER

Vi önskar nu utöka vårt analysteam med en Tableau-analytiker med erfarenhet från media, kommunikation eller marknadsföring. Kanske har du jobbat något år med Business Intelligence? Som specialist och analytiker kommer du att fokusera på att bygga dashboards till kunderna och jobba med kravställning och produktutveckling. Du jobbar nära Retrievers analytiker som presenterar och diskuterar resultaten hos kund.

Vi samarbetar med Hammer & Hanborg för denna rekrytering.

SENIOR MEDIEANALYTIKER TILL RETRIEVER

Retriever har idag Nordens största analyskår inom sin bransch, som brinner för att leverera de bästa insikterna inom mediebevakning och analys och gör det med stort engagemang, pålitlighet och nytänkande. Nu vill vi bli fler på analysavdelningen i Stockholm som kan skapa värde åt såväl våra kunder som kollegor. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Hammer & Hanborg för denna rekrytering.

Jag är väldigt stolt över att kunna förse stora organisationer, myndigheter och företag med tjänster som hjälper de att nå sina mål, och som verkligen gör skillnad! Det är nog det som gör att man skuttar upp på morgonen och tycker det är kul att gå till jobbet varje morgon, förutom att det är utvecklande och att man i stort sett lär sig någonting nytt varje dag då såklart.

— Ulrika Thuman Johansson, Key Account Manager

Som medieanalytiker med en bakgrund inom marknad och kommunikation, får jag äntligen möjligheten att analysera effekten av kommunikation, på riktigt! Förutom de insikter jag får möjlighet att ge till våra kunder, så har jag också ett oproportionerligt intresse av mediebranschen. Jag vill veta exakt vad som funkar och inte, hur medielogiken fungerar i praktiken och hur framtiden kommer att te sig för våra kunder. Jag känner att jag verkligen kan göra skillnad för våra kunder, det är viktigt för mig.

— Per Landin, Media Analyst

Det finns nog inget ställe man kan bli mer allmänbildad på. Jag möter så många olika människor, i så många olika branscher med så många frågor om hur just deras omvärld ser ut. Så jag får rätt bra koll på vad som händer där ute, det gör att jag växer som person och i min roll, varje dag.

— Emma Nylén, Customer Manager