Karriär

På Retriever drivs vi av att förstå er omvärld, det genomsyrar allt vi gör. Hos oss möter du kollegor som är engagerade, innovativa och pålitliga. Vi växer stadigt med hjälp av våra drivna medarbetare, utvecklas konstant med hjälp av branschens skarpaste hjärnor och innoverar genom nordiskt samarbete. Du kommer att få vara en del av en arbetsplats där skratt, hårt arbete och samarbete mellan avdelningarna står högt upp på agendan.

Som en av #TheRetrievers kan du förvänta dig:

  • Utveckling. Att utvecklas i en roll där egna idéer får mycket utrymme
  • Laganda. Stark laganda både inom avdelningen men också mellan de nordiska länderna
  • Bra arbetmiljö. Arbetsglädje där öppenhet, skratt och positivitet premieras
  • Årliga teamresor

Senaste jobbannonser

TEKNISK SUPPORTANSVARIG TILL RETRIEVER

Vill du vara med och bygga upp den lokala IT-funktionen på Stockholmskontoret på ett av Nordens största medieanalysföretag? Vill du utvecklas som supportmedarbetare men också ha ett finger med i spelet vad gäller utveckling av produktionen och driften? Hos Retriever erbjuds du en tjänst med flera kontaktytor inom organisationen i både Stockholm och i Oslo. I denna roll får du en möjlighet att växa med ansvar och kan på så sätt genomföra samma karriärsresa som flera andra anställda hos Retriever redan gjort. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Academic Work för denna rekrytering.

JUNIOR JAVAUTVECKLARE TILL RETRIEVER

Har du ett brinnande intresse för Java med ambition att på sikt jobba fullstack? Vi söker dig som vill jobba på Nordens största analysföretag där ditt dagliga arbete gör stor skillnad för verksamhetens framväxt. Du kommer att jobba agilt och erbjuds rätt förutsättningar för att vara del i hela utvecklingsprocessen. På Retriever är inget toppstyrt och idéer och initiativ tas tillvara på. I denna roll får du en möjlighet att växa med ansvar och kan på så sätt genomföra samma karriärsresa som flera andra anställda hos Retriever redan gjort. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Academic Work för denna rekrytering.

Jag är väldigt stolt över att kunna förse stora organisationer, myndigheter och företag med tjänster som hjälper de att nå sina mål, och som verkligen gör skillnad! Det är nog det som gör att man skuttar upp på morgonen och tycker det är kul att gå till jobbet varje morgon, förutom att det är utvecklande och att man i stort sett lär sig någonting nytt varje dag då såklart.

— Ulrika Thuman Johansson, Key Account Manager

Som medieanalytiker med en bakgrund inom marknad och kommunikation, får jag äntligen möjligheten att analysera effekten av kommunikation, på riktigt! Förutom de insikter jag får möjlighet att ge till våra kunder, så har jag också ett oproportionerligt intresse av mediebranschen. Jag vill veta exakt vad som funkar och inte, hur medielogiken fungerar i praktiken och hur framtiden kommer att te sig för våra kunder. Jag känner att jag verkligen kan göra skillnad för våra kunder, det är viktigt för mig.

— Per Landin, Media Analyst

Det finns nog inget ställe man kan bli mer allmänbildad på. Jag möter så många olika människor, i så många olika branscher med så många frågor om hur just deras omvärld ser ut. Så jag får rätt bra koll på vad som händer där ute, det gör att jag växer som person och i min roll, varje dag.

— Emma Nylén, Customer Manager