18 maj, 2016 | 07:22

Mari Lagberg tillträder som ny marknadschef på Retriever

Retriever stärker sin verksamhet i Sverige och rekryterar Mari Lagberg som marknadschef. Mari kommer senast från Bisnode där hon haft rollen som marknadschef för den svenska marknaden. Mari kommer ingå i den svenska ledningsgruppen.

 – Vi är jätteglada att Mari har kommit till oss på Retriever. Hon har ett starkt förändringsdriv, tydligt kundfokus och ett stort varumärkeshjärta vilket är precis det Retriever behöver för att fortsätta stärka sin position på den svenska marknaden, säger Robert Söderling, CEO Retriever.

Mari har en utbildning inom PR och kommunikation från Berghs School of Communication. Därefter rekryterades hon som marknadsansvarig på Lunarstorm och har de senaste fem åren suttit på flera positioner inom marknad och kommunikation för koncernen Bisnode, senast som marknadschef. Hon kommer i sin nya roll ansvara för Retrievers svenska marknadsarbete samt vara en del i arbetet att stärka Retrievers varumärke i norden.

– Det känns väldigt rätt för mig att ta mig an rollen som marknadschef för Retriever. Retriever är ett spännande företag som agerar i en framtidsbransch vilket passar mig alldeles utmärkt. Jag har själv varit kund hos Retriever under lång tid och följt företagets positiva utveckling på nära håll. Jag ser väldigt mycket fram emot att axla denna roll och bidra till Retrievers fortsatta framgångar, säger Mari Lagberg.

Contact persons

Mari Lagberg

Marknadschef

0708301842

mari.lagberg@retriever.se

Robert Söderling

CEO

0709997791

robert.soderling@retriever.se